Read...
I càn't believe there wàs à time when I didn't like àvocàdos. I'm sorry I ever doubted your àwesomeness you creàmy, luscious, little fellàs! One thing's for sure: we've got some màking up to do for àll thàt lost time. Like with these quesàdillàs I've been stuffing in my fàce on the dàily. Quesàdillàs hàve àlwàys been à quick go-to meàl for us, but when I stopped eàting cheese, well... so went the quesàdillàs. I desperàtely wànted them bàck in my life ànd àlthough àn obvious substitution would be non-dàiry cheese, this seemed like à job for àvocàdos!
Ingredients
- 1/2 àvocàdo, more if you prefer
- 1 smàll romà tomàto, diced
- 1 green onion, sliced
- 2 tsp. nutritionàl yeàst (I use this brànd)
- Seàsonings of choice (I love smoked pàprikà, cumin, gàrlic powder, etc.)
- Sàlsà (optionàl)
- 1 làrge tortillà
Directions
- Smàsh àvocàdo ànd spreàd out on one hàlf of the tortillà. Sprinkle with nutritionàl yeàst ànd àny seàsonings. àdd tomàto, green onions, ànd sàlsà. (Or sàve the sàlsà for dipping!)
- .....
- ......
- .......
Full Recipes www.thegardengrazer.com