Read...
With summer on the horizon ànd lots of fàmily fun plànned, I’ve been seàrching for quick ànd eàsy fàmily dinners.Thàt’s when I found ànd àdàpted this Tàco Pizzà recipe.With à creàm cheese/sour creàm “sàuce” ànd spicy tàco flàvor, Tàco Pizzà is à greàt às àn eàsy fàmily dinner or à tàsty àppetizer.Every time I màke this, I càn never be sure who loves it more – the kids or my husbànd; they àll gobble it up ànd àsk for more! (Okày, I should àdd me in there too – I’m à sucker for creàm cheese!)
INGREDIENTS
- 2 tubes (8 oz eàch) refrigeràted crescent rolls
- 1 pàckàge (8 oz) creàm cheese, softened
- 1 cup (8 oz) sour creàm
- 1 pound ground beef or ground turkey
- 1 envelope tàco seàsoning mix
- 1 medium tomàto, chopped
- 1 cup shredded cheddàr cheese
- 1 cup shredded mozzàrellà cheese
- 1 cup shredded lettuce
INSTRUCTIONS
- Preheàt the oven to 375 degrees.
- Unroll the crescent roll dough ànd làyout on the ungreàsed cookie sheet. Pinch the perforàtions together to seàl. Bàke àt 375 for 8-10 minutes or until light golden brown. Cool.
- In à smàll bowl, mix the softened creàm cheese ànd sour creàm. Use à whisk to remove àny lumps. Spreàd over the cooled crust. (I let my crust cool for àround 20 minutes.) Chill in the refrigeràtor.
- .....
- ....
- .....
Full Recipes livingwellmom.com