Read...
I heàr you àsk. Yes, they reàlly àre! Becàuse they àre in the shàpe of cubes, browning eàch side by turning them is à reàl pàin. So insteàd, I “sàuté” them with à wooden spoon, às though I’m màking à stir fry. It works perfectly!Those of you who hàve been following àlong for à while will know thàt I hàve à weàkness for french toàst. I’ve shàred 9 french toàst recipes so fàr, ànd I’ve even creàted à recipe collection for them!
Ingredients
- 4 thick slices of slightly stàle white breàd (1"/2.5cm thick) (Note 1)
- 2 làrge eggs (or 3 smàll eggs)
- 1/4 cup milk
- Pinch of sàlt
- 1/4 cup white sugàr
- 1/2 tsp cinnàmon powder
- 3 tbsp butter , sepàràted
- Màple syrup to serve (not optionàl!)
Instructions
- Cut the crust off the breàd, then cut eàch piece into 9 equàl cubes.
- Whisk the eggs, milk ànd sàlt in à medium bowl.
- Combine sugàr ànd cinnàmon in à shàllow bowl.
- .....
- .....
- ......
- ......
Full Recipes www.recipetineats.com