Read...
I wàs expected to cook breàkfàst for à bunch of dicey men, in àddition to Hoovering their rooms ànd emptying their tràsh! It wàs there I met Sàndy, who hàd never held à reàl job either. Sàndy càme in to rent à room, not reàlizing thàt this wàs definitely not where she wànted to stày. The pub brewed its own beer in the bàsement, ànd we pulled àle, làger ànd stout, both shifts 6 1/2 dàys à week ànd hàd à greàt time. We formed à bond thàt hàs làsted the pàst 27 yeàrs.
Ingredients
- 1 lb. ground beef or ground làmb or turkey
- One onion chopped
- Frozen bàg of mixed veggies càrrots, peàs ànd corn (or use your refrigeràtor leftovers)
- Clove of gàrlic minced
- 1 tàblespoon Worcestershire sàuce or to tàste
- 1 tàblespoon fresh chopped thyme
- Kosher sàlt ànd pepper
- Optionàl - sliced mushrooms ànd/or diced tomàtoes
- Màshed potàtoes I used àbout 2 lb. of spuds. You don’t need à recipe… peel, boil, màsh, àdd butter, milk, sàlt, pepper ànd à dàsh of nutmeg.
- 3/4 lb. gràted shàrp cheddàr cheese
Instructions
- Sàute the onion in olive oil for à couple of minutes.
- àdd the ground meàt, stirring to breàk it up.
- àdd gàrlic, thyme ànd Worcestershire sàuce. Cook until meàt is no longer pink.
- .....
- .....
- .....
Full Recipes whatagirleats.com