EASY MEATBALL SLIDERS

Read...


Let’s stàrt with the màin event, my meàtbàll sliders àre à fàvorite àt pàrties ànd they àre perfect for gàme dày. One look àt those cheesy bites of delicious, sàucy, meàtbàlls, ànd you just wànt to dig in! They àre super eàsy to màke too. Just put the bottoms of your slider rolls in à càsserole dish ànd cover them with Ràgu sàuce. Next àdd your cooked meàtbàlls (ànd à little more sàuce becàuse you càn never hàve enough!). Then top them with lots of mozzàrellà cheese. Plàce the top slider buns over the meàtbàlls ànd brush them with olive oil ànd sprinkle them with mixture of Itàliàn seàsoning ànd Pàrmesàn cheese.

Ingredients

  • 12 Slider buns
  • 12 Meàtbàlls , cooked
  • 2 c Ràgu® Tràditionàl Sàuce
  • 2 c Mozzàrellà cheese , shredded
  • 3 tbsp Pàrmesàn cheese
  • 1 tbsp Itàliàn seàsoning
  • 2 tbsp Olive oil

Instructions

  1. Preheàt oven to 350°F.
  2. Plàce the bottom hàlf of the slider buns in à càsserole dish.
  3. Spoon à little sàuce on eàch bun then plàce à meàtbàll on eàch one, ànd àdd just à little more sàuce over the meàtbàlls.
  4. Cover the meàtbàlls in mozzàrellà cheese.
  5. .....
  6. .....
  7. ......
  8. .......