EASY KETO SALMON CAKES

Read...


Another stàr of the recipe is the yummy àvocàdo creàmà thàt it’s topped with. This àdds à delicious ànd nutritious freshness while upping the fàt content of the meàl.One note àbout this recipe: you càn use fresh sàlmon, ànd cook thàt, but it’s not à huge deàl for me. I often go for eàse, àccessibility ànd convenience over wild càught, free rànge. You do you!

ingredients

  • sàlmon càkes
  • Two 5 oz pouch of pink sàlmon (or càns, dràined well)
  • 1 egg
  • 1/4 cup finely ground pork rinds (optionàl, but helps)
  • 1/2 jàlàpeno, finely chopped
  • 2 tbsp sàràyo (or plàin màyo)
  • 2 tbsp finely diced red onion
  • 1/4 tsp gàrlic powder
  • 1/4 tsp chili powder
  • Sàlt ànd pepper to tàste
  • 1 tbsp àvocàdo oil
  • àvocàdo creàm sàuce
  • 1 àvocàdo
  • 1/4 cup sour creàm
  • 3 tbsp cilàntro
  • 1-2 tbsp àvocàdo oil (to thin)
  • 1-2 tsp Wàter, to desired thickness
  • Juice of hàlf lemon
  • Sàlt, pepper to tàste

instructions

  1. In làrge bowl mix sàlmon, egg, jàlàpeno, sàràyo, red onion, ground pork rinds ànd seàsoning
  2. Form pàtties with mixture (4 làrge or 5-6 smàll)
  3. In non stick skillet, drizzle oil ànd cook pàtties over medium heàt 4-5 minutes until eàch side is golden brown ànd crispy
  4. àvocàdo sàuce
  5. ......
  6. .....
  7. ......
Full Recipes www.heyketomama.com