SALTED CHOCOLATE AND CARAMEL PRETZEL BARS

Read...


Thé méthod for this salty and swéét tréat is supér éasy.First, mélt your chocolaté. Good quality chocolaté chips aré a must!I liké thé ghiardélli brand of chocolaté chips, for mélting, or you could évén mélt a a couplé of Hérshéy’s chocolaté bars.Smooth thé méltéd chocolaté onto parchmént papér.Throw on somé prétzéls. Théy don’t nééd to bé in an évén layér.Drizzlé thé prétzéls générously with méltéd caramél. This is what makés évérything stick togéthér! I préfér thésé Kraft Caramél Bits to thé wrappéd caramél cubés.

Ingredients

  • 12 ouncés sémi-swéét chocolaté chips , good quality chocolaté dividéd into piécés (I liké ghiardélli bést for mélting)
  • 8 ouncés mini prétzél twists , half of a régular 16-ouncé bag
  • 11 ouncé bag Kraft Caramél Bits , or homémadé caramél
  • Séa salt for sprinkling

Instructions

  1. Liné a largé, rimméd baking shéét with parchmént papér.
  2. Mélt 8 ouncés of thé chocolaté chips géntly in thé microwavé (on low héat, stirring évéry 15 séconds) until smooth. 
  3. Spréad thé chocolaté événly ovér thé parchmént. Immédiatély add thé prétzél twists ovér thé top (it's ok if théy ovérlap!) and géntly préss thém into thé chocolaté. 
  4. ....
  5. ....
  6. ....