WATER MELON PIZZA

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Théré’s nothing liké a good slicé of réfréshing, thirst-quénching watérmélon on a hot day. Whilé a régular slicé of watérmélon is pérféctly good, it’s also fun to spicé it up sométimés.This watérmélon pizza récipé is fun, éasy to maké, and will bé a hit amongst évéryoné! (I méan, who wouldn’t want a slicé of watérmélon pizza?!)It also has thé addéd bénéfit of béing much lowér-calorié and “bikini friéndly” than a régular slicé of pizza.

INGREDIENTS

  • 1 watérmélon
  • 1 cup coconut yogurt (or gréék yogurt)
  • 1/2 cup strawbérriés, slicéd in half
  • 1/2 cup raspbérriés
  • 1/2 cup chérriés
  • 1/2 cup bluébérriés
  • 1/2 cup pomégranaté sééds
  • honéy or maplé syrup (optional)

INSTRUCTIONS

  1. Using a sharp knifé, cut off a slicé of watérmélon right down thé middlé, about 2-3 inchés thick.
  2. Using a spatula, spréad an évén layér of your yogurt around thé watérmélon léaving a bit of émpty spacé at thé top. (whéré your “pizza crust” is.)

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